Extra geld nodig?

minileningIedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat ze aan het einde van de maand geld te kort komen. Dit komt meestal door een onverwachte uitgave, waardoor er aan het einde van de maand weinig geld over is. In dit geval lenen mensen vaak geld bij vrienden of familie, maar niet iedereen kan dit doen of voelt zich er goed bij.

Geld lenen bij de bank of een kredietverstrekker is voor veel mensen een makkelijker keuze en een manier om hun trots te behouden. Je hoeft je immers niet te schamen wanneer je geld leent bij de bank of een kredietverstrekker. Een grote lening afsluiten om de maand door te komen heeft natuurlijk geen nut en het kost bovendien ook nog eens veel geld. Een kleine lening is veel handiger en bovendien veel goedkoper.

De meeste mensen kiezen dan ook voor een minilening. Je kunt al een minilening afsluiten vanaf 50 euro en je kunt maximaal duizend euro lenen. Een minilening kun je online afsluiten en het word al binnen maximaal 2 dagen verwerkt. Het geld kun je binnen 3 dagen op je rekening verwachten. Je moet wel inkomsten hebben om een minilening te kunnen afsluiten en de meeste kredietverstrekkers toetsen ook op kredietwaardigheid. Dit betekent dat je geen negatieve BKR notitie mag hebben. Kijk voor minileningen op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *