Geld lenen voor vakantie

Veel mensen kunnen wel wat extra geld gebruiken op vakantie en daarom kiezen ze er vaak voor om geld te lenen. Ze lenen dan vaak geld in de vorm van een krediet of een kortlopende lening.

geld lenenHet is natuurlijk wel handig om wat extra geld te hebben op vakantie, maar geld lenen kost ook geld. Het is daarom handig om voor een vorm van lening te gaan dat makkelijk terug te betalen is. Voor wat extra geld op vakantie is het vaak handig om een krediet of een kortlopende lening aan te vragen.

Als je krediet aanvraagt mag je een bepaald bedrag lenen. Je kunt gelijk het hele bedrag opnemen of je kunt er een deel ervan opnemen. Je moet maandelijks een bepaald bedrag aflossen en de aflossingen zijn heel flexibel. Je mag ook het afgeloste bedrag opnemen, zolang de termijn van het krediet loopt. Er geld wel de voorwaarde dat er elke maand minimaal 2% van het geleende geld op de rekening moet worden gestort.

Bij een kortlopende lening krijg je het hele bedrag in 1 keer uitbetaald en er worden vervolgens afspraken gemaakt om het geld terug te betalen. Bij een kortlopende lening moet je het geld in minder dan 1 jaar terug betalen en je kunt het afgeloste bedrag niet meer opnemen. Wil je ook geld lenen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *