Vloertegels geschikt voor elke kamer

Vloertegels worden tegenwoordig voor elke kamer gebruikt. Vroeger waren de vloertegels nog vooral voor in de keuken of de badkamer. Het kwam ook wel eens voor dat het in de hal werd gebruikt.

VloertegelsTegenwoordig zie je de vloertegels ook vaak terug in de woonkamer. Er wordt vaak voor vloertegels gekozen, omdat het duurzamer is. Vloertegels zijn bovendien ook makkelijker in onderhoud. Mensen hoeven zich niet meer zorgen te maken om krassen wat bij laminaat vaak het geval is. Laminaat is heel krasgevoelig en meubels kunnen niet zomaar op het laminaat zelf worden neergezet. Bij vloertegels bestaan deze zorgen niet. De vloertegels zijn in feite haast onverwoestbaar. Op fliesenxl.com kun je meer informatie vinden over de verschillende soorten vloertegels.

In Nederland zijn de vloertegels vaak van porselein gemaakt. Porselein is heel duurzaam en sterk. Het verkleurt niet ook al gaan er eeuwen overheen. Dit is bewezen doordat er porseleinen producten terug zijn gevonden in scheepswrakken die er al een paar honderd jaar lagen. Na het schoonmaken van het porselein leek het net nieuwe en was het nauwelijks verkleurt. In deze situatie was het ook nog blootgesteld aan het koude temperatuur en zoute zee. Wanneer je vloertegels van porselein koopt kun je dan ook verwachten dat het heel lang mee gaat en nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *