Klussen marktplaats

Tegenwoordig bestaan er diverse klussen marktplaatsen waar consumenten diensten kunnen inkopen. Er bieden mensen hun diensten aan voor het verven, schoonmaken en verbouwen van woningen. Veel consumenten maken hier gebruik van en soms vallen de resultaten heel erg tegen.

Kwaliteit van de diensten

bouwbedrijf DoornWe hebben zelf een klein onderzoek gedaan naar de diensten dat er aangeboden worden en met diverse klanten gesproken. De klus diensten dat aangeboden zijn prima voor kleine klussen in en rond het huis. Zo blijkt dat de klanten heel erg tevreden zijn over de schoonmaak diensten dat er aangeboden worden. Ook met het verven van huizen gaat het heel goed en zijn de klanten over het algemeen tevreden

De ontevredenheid komt vooral van klanten die grote klussen uitbesteden. Zo was er een meneer uit Groningen, die diensten had afgenomen voor het verbouwen van zijn keuken. De diensten waren veel goedkoper dan die van een bouwbedrijf en dus koos de meneer om ervoor te gaan. De klus liep uiteindelijk heel verkeerd af en werd ook schade aangericht. Achteraf gaf die toe dat het te verwachten was, want de diensten werden wel heel goedkoop aangeboden.

Goed voor de kleine klusjes maar niet voor het echte werk

Onze conclusie is dan ook dat de klussen marktplaats goed is voor de kleine klusjes, maar absoluut niet voor het echte werk. Wil je iets laten verbouwen in het huis, laat dat dan over aan de professionals zoals bouwbedrijf Doorn. Die mogen wel iets meer kosten, maar ze leveren absoluut kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *