Kerstboom gestolen

Bewoners van een flat in Delft hadden een hele mooie kerstboom in hun portiek neergezet en het versiert. De volgende dag werd kerstboom met versieringen en al gestolen.

Spijt van zijn daad

bewakingscameraNa de diefstal plaatste de beheerder van de flat een bewakingscamera in de portiek, zodat in de toekomst ongewenste personen gevonden zouden kunnen worden. Twee dagen later had de camera al beet, want de bewoners merkten dat de kerstboom weer terug was en toen keek de beheerder naar de beelden, waarna de politie werd ingeschakeld.

De politie kwam de man al snel op spoor, omdat de man in buurt woonde. Toen de man werd aangehouden zei die dat die spijt had van zijn daad en de kerstboom daarom terug had gebracht. Hij had zelf geen geld voor een kerstboom en had daarom besloten om het te stelen, totdat die de volgende dag last kreeg van zijn geweten.

Een bewakingscamera plaatsen

Denk je ook aan om een bewakingscamera te plaatsen, om je woning te beveiligen? Dan moet je zeker kijken op bewakings-camera.nl, want je vind er verschillende camera’s voor lage prijzen. Je vind er onder andere de populaire HD bullet camera en de HD dome camera, dat vaak worden ingezet, om woningen te beveiligen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *