Glasschade taxeren

Glasschade komt helaas wel eens voor en gelukkig zijn de meeste mensen hiervoor verzekerd. Je moet het glasschade wel laten taxeren en herstellen door een erkende glashandel. De beste optie is dan ook om eerst de verzekering te bellen en aan hun vragen welke glashandel je mag bellen.

Lokale glashandel

glashandel UtrechtEen glashandel heeft wel altijd een aantal lokale glashandels waarmee ze samenwerken. Als je in Utrecht woont, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een glashandel Utrecht. Het is wel altijd slim om eerste te kijken of de verzekeringsmaatschappij een voorkeur heeft voor een bepaalde glashandel Utrecht, zo hoef je achteraf nooit zorgen te maken dat de verzekering de factuur niet wil betalen. In principe is de verzekering wel verplicht om elke erkende glashandel Utrecht te accepteren, maar in de praktijk loopt het wel eens anders en om zeker te zijn kun je beter eerst met de verzekering bellen.

Taxeren en herstellen

In principe mag elke erkende glashandel taxeren en de schade herstellen, maar verzekeringen hebben vaak hun eigen voorkeur. Je kunt je natuurlijk ook hier niks van aantrekken en gewoon op je rechten staan. Je kunt dan gewoon elke glashandel Utrecht inschakelen voor het taxeren en herstel van het glas. Voor meer informatie over glasherstel kijk je op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *