Certificering politiekeurmerk veilig wonen

Je hebt ze misschien wel achter ramen of deuren zien plakken een sticker met het politiekeurmerk veilig wonen. Heb je wel eens afgevraagd wat het betekent en waarom het daar geplakt is?

De sticker met het politiekeurmerk veilig wonen is een certificering wat inhoud dat de woning beveiligd is volgens de richtlijnen vastgesteld door de politie. Het betekent ook dat alle materialen dat gebruikt zijn in het beveiligen van de woning door de politie zijn goedgekeurd. Hierbij kun je denken aan sloten en dergelijke.

politiekeurmerk veilig wonen slotenmaker Den HaagVeel mensen zijn onder de veronderstelling dat een beveiligingsbedrijf hun woning moet beveiligen voor het verkrijgen van het certificaat maar dit is niet waar. Je kunt ook een slotenmaker Den Haag inhuren voor het beveiligen van de woning. Een slotenmaker Den Haag doet hetzelfde werk maar doet het voor een veel lager tarief. Het werk van de slotenmaker Den Haag voldoet ook aan dezelfde zware eisen als die van een beveiligingsbedrijf.

Als je eenmaal het certificaat en stickers van het politiekeurmerk veilig wonen gekregen hebt is je woning beter beveiligd. Naast de betere beveiliging van je woning heeft het politiekeurmerk veilig wonen ook een afschrikkende effect voor inbrekers. Inbrekers zijn altijd op zoek naar makkelijke doelwitten en wanneer ze een woning zien met het politiekeurmerk veilig wonen, laten ze die vaak links liggen. Het inhuren van een slotenmaker Den Haag voor het beveiligen van je woning is dus maar een kleine investering in veiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *