Auto versleten? Kies voor sloop!

Als je een eigen auto hebt is het uiteraard noodzakelijk dat je deze van tijd tot tijd voorziet van een goede onderhoudsbeurt. Voordat allerlei reparaties eraan te pas moeten komen kan je beter je auto een keer extra laten controleren en zo torenhoge kosten voorkomen. Toch zal ook een auto niet het eeuwige leven hebben en zal deze ook een keer op zijn eind komen. Het kan zijn dat onderdelen het begeven, de auto gaat roesten of zelfs de motor een keer opgeeft. Je kunt je auto dan naar de autosloop brengen. Je kunt er voor kiezen dit zelf te doen maar je kunt beter online je auto aanbieden. Er zijn namelijk verschillende sloopauto ophaaldiensten die uw auto gratis aan huis ophalen dat is autosloopwel zo makkelijk als je auto het niet meer doet.

Vaak krijgt u van het desbetreffende sloop bedrijf nog een vergoeding voor uw auto. De bedragen lopen nog al uit een. Dit is onder meer totaal afhankelijk van het type auto dat u verkoopt. Ja kan natuurlijk ook proberen om de auto met gebreken en al particulier te verkopen. Echter veel consumenten zullen geen interesse hebben. Blijkt er toch interesse, dan willen ze veel minder betalen dan jij uiteindelijk wil hebben. Hierbij krijg je allemaal onnodig mensen aan de deur, die wel geïnteresseerd zijn, maar waar je uiteindelijk toch niet mee uitkomt. Heb jij dus een auto die vrijwel rijp is voor de sloop of echt niet meer door de keuring gaat komen?

Bied online je sloopauto aan

Wil jij je auto verkopen, maar is deze niet voldoende meer waard voor een particulier, dan kan je altijd terecht bij de autosloop. Niet alleen zullen zij een auto willen kopen om helemaal te demonteren, maar wat dacht je ervan dat het mogelijk is om veel onderdelen nog her te gebruiken. Een autosloop is namelijk niet alleen voor het afvoeren van oude auto’s, maar ook hergebruik van onderdelen. Daarnaast worden veel auto’s en onderdelen naar het buitenland geëxporteerd. Wanneer je zelf naar een sloop zal rijden, dan zal je vaak alleen te horen krijgen dat ze de oud ijzer prijs willen geven. Een simpele 50 of 100 euro is al gauw geboden en veel mensen gaan daarmee ook akkoord. Als je meer voor je auto wilt krijgen kan je jouw auto via een sloopautosite verkopen aan een autosloop. Jij krijgt een bod en ga je akkoord, dan wordt de auto op afspraak bij jouw thuis opgehaald. Je krijgt daarbij contant je geld en direct een vrijwaringsbewijs, zodat jij geen enkele moeite hoeft te doen om jouw auto bij de autosloperij te krijgen.

Wil je een auto gesloopt zien worden? Bekijk dan de onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *