Auto invoeren vanuit Duitsland

Laat u niet afleiden

auto invoeren duitslandHebt u een collega die in een mooie Volkswagen uit het oosten komt? Of heeft een ver familielied u aangeraden om uw volgende Opel te laten invoeren? Misschien hebt u al wel ergens anders gelezen dat het erg makkelijk en goedkoop is om vanuit Duitsland een nieuwe wagen te importeren. Hieronder kunt u vinden waarom dit het geval is en u leest ook meteen wat meer over de kosten die u kunt verwachten wanneer u een auto invoeren gaat. Laat u echter niet afleiden: een auto invoeren vanuit Duitsland kan u zeer veel geld besparen en biedt u zeer veel voordelen.

Ontdek de voordelen

Als u al hebt gehoord over invoeren vanuit Duitsland dan hebt u ongetwijfeld gehoord over de lage prijs die hiermee verbonden is. U kunt voor een zeer mooi bedrag al een wagen laten overkomen vanuit ons buurland in het oosten. Het bespaart u namelijk aanzienlijk op de BPM: de belasting personenauto en motorrijwielen. Wanneer u een auto laat importeren, betaalt u simpelweg minder voor het aanschaffen en daar maken steeds meer slimme Nederlanders gebruik van. Bovendien staan Duitse wagens bekend om de uitgebreide uitrusting. Er zitten altijd allerlei mooie extra’s op en u heb nooit te maken met een saaie wagen. Dus geniet extra van dit gegeven en profiteer van een lage prijs voor een zeer luxe personenauto. U zult er gegarandeerd uw portemonnee een plezier meedoen. Niet voor niets kijken zoveel mensen naar Duitsland voor een nieuwe wagen.

Bereken de kosten

Het invoeren vanuit Duitsland is natuurlijk niet geheel zonder kosten. De kosten van een auto invoeren zijn echter zeer laag vergeleken bij die van het aanschaffen van dezelfde wagen bij een Nederlandse dealer. Hieronder staan de belangrijkste onkosten op een rijtje zodat u een goed overzicht hebt bij een auto invoeren vanuit Duitsland:

Transportkosten naar Nederland afhankelijk van of u zelf rijdt of niet

Kosten voor de verzekering voor het vervoer naar Nederland

De kosten van een RDW keuring en mogelijk voor de APK

De BPM die in ieder geval een stuk lager zal uitvallen dan bij aanschaf op de Nederlandse markt

Alles wat u moet weten

Wilt u graag wat meer weten over het invoeren van verschillende personenauto’s? Of hebt u vragen over voor welke auto bepaalde regels precies opgaan? U kunt dit alles op deze website terugvinden. U vindt hier namelijk alles dat u moet weten voor u een wagen gaat importeren. Wij helpen u graag een auto invoeren vanuit Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *