Geboren in Parijs en geïnspireerd door de wereld

Costes is een bekende en betaalbare modemerk, dat de slogan geboren in Parijs en geïnspireerd door de wereld voert. Deze slogan past dan ook heel mooi bij het merk, waar je de standaard Franse mode ziet gemixt met buitenlandse invloeden. Vooral de Italiaanse en Amerikaanse invloeden zie je sterk terug in de chique kleding van Costes.

Costes kleding

Costes kledingDe Costes kleding is heel betaalbaar en voor de kleding dat ze verkopen, zou je de lage prijzen niet verwachten. Ze hebben ook een webshop, waar de kleding meestal nog goedkoper is. Ze hebben ook regelmatig aanbiedingen, dit komt doordat ze met de mode bij blijven en de kleding van de vorige seizoen snel willen verkopen. Zo zag ik vandaag een hele mooie broek, dat 50 euro koste, nu voor maar 10 euro word verkocht.

Extra korting

Je kunt ook nog extra korting krijgen, op de al afgeprijsde kleding van Costes, door gebruik te maken van kortingscodes. Zo ben je wel heel goedkoop uit, tijdens een sale bij Costes. De kortingscodes vind je ook gewoon online, alleen zijn ze niet altijd beschikbaar. Dus wanneer je gaat shoppen kun je altijd even kijken, of er kortingscodes beschikbaar zijn. De codes zijn trouwens niet alleen voor kleding, want op het internet vind je codes voor veel verschillende webshops.

Bekijk hier een video over Costes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *