Gratis naar Game of Thrones kijken

Heb je geen HBO en wil je toch graag naar Game of Thrones kijken? Dan is dit gewoon mogelijk en het is ook nog eens gratis. Je kunt namelijk gebruik maken van Popcorn Time, om gratis naar tv series en films te kijken.

popcorn timePopcorn Time is een hele populaire dienst en is in Nederland door meer dan 1 miljoen mensen gedownload. De diensten van Popcorn Time zijn geheel gratis. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is Popcorn Time downloaden en het installeren. Na de installatie kan de gebruiker gelijk gratis naar de nieuwste films en tv series kijken. Zo zijn er ook de nieuwste afleveringen van Game of Thrones beschikbaar.

Geen registratie

De gebruiker hoeft zich ook nooit te registeren of privé gegevens af te geven. Popcorn Time beschermt zijn gebruikers zelfs door het gebruik van een VPN. Wanneer je met Popcorn Time naar films of tv series kijkt word je IP-adres namelijk verborgen. Het IP-adres word door middel van een VPN verborgen, waardoor derde partijen nooit kunnen zien wie er van de dienst gebruikt maakt.

De VPN is ingebouwd in Popcorn Time, omdat het in een aantal landen verboden is om films en tv series te streamen. In Nederland is het nog niet verboden om te streamen, maar het is wel verboden om illegaal te downloaden. Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *