Bedankjes sturen of geven

Het is tegenwoordig in Nederland heel gewoon geworden, om bedankjes te geven of sturen naar familie en vrienden. De bedankjes zijn ervoor om ze te bedanken, omdat ze hebben deelgenomen aan feest of activiteit.

bedankjesNa een bruiloft, geboorte of een doop bijvoorbeeld worden er vaak goedkope bedankjes gestuurd. Dit zijn vaak kaartjes of andere leuke bedankjes dat met het feest of activiteit te maken heeft. Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende soorten bedankjes van speeltjes en standbeelden tot chocolade baby’s. Er zijn dan ook winkels in Nederland dat zich specialiseren in het maken van de goedkope bedankjes. De goedkoopste bedankjes zijn dan rond de 20 cent en de duurste rond de 5 euro. De bedankjes moeten immers naar veel mensen gestuurd worden, daarom word de kosten ervan laag gehouden.

Niemand gaat dan ook meer dan 5 euro voor een bedankje betalen, tenzij ze wel heel erg zijn. Ondanks de lage prijzen is het wel groot aan het worden, omdat er veel bedankjes worden verkocht. Het is zelfs zo groot geworden, dat er ook online webwinkels zijn geopend die ook goedkope bedankjes verkopen. Online zijn de bedankjes meestal nog wat goedkoper, omdat webshops lagere kosten hebben, dan de gewone winkels. Vaak maken mensen ook de bedankjes thuis, als een soort hobby en verkopen het online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *