Lachen is gezond

Je hebt het vast wel eens vaker gehoord, dat lachen gezond is en het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Toch lachen de meeste mensen niet genoeg en in deze moeilijk tijden moeten we juist lachen!

Grappige video’s

lach dagVoel je down en heb je totaal geen rede om te lachen? Ga dan eens online grappige video’s bekijken en je zult gegarandeerd lachen. Op het internet staan zoveel verschillende filmpjes, met zo veel verschillende grappen, dat je zeker zult lachen. Ik durf te wedden dat voor de somberste persoon op aarde, wel een aantal filmpjes op internet staan, waardoor die hard op gaat lachen. Het maakt niet uit wat jouw gevoel voor humor is, want er zijn nog veel meer mensen zoals jou op aarde en je kunt erop rekenen dat een paar van hun een grappige video heeft gemaakt.

YouTube

De video’s worden vaak met andere gedeeld op YouTube, vaak zijn dit pranks en fails. Mensen halen vaak praktische grappen uit en sommige van hebben zelfs hun beroep ervan gemaakt. Je zou ze wel als de clowns van onze tijd kunnen zien, alleen zien ze er niet eng uit en maken ze iedereen aan het lachen. Haal vandaag nog je dagelijkse portie humor binnen, met een paar leuke filmpjes en lach, want het is echt goed voor je gezondheid en het is nog ook eens leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *