Turks restaurant amsterdam

Turks restaurant amsterdamIk ben gek op Turkse eten, ik ga dan ook ieder jaar minimaal een keer naar Turkije om heerlijk te genieten van Turkse eten en natuurlijk ook het heerlijke weer en gezellige mensen die daar wonen. In Turkije wordt het eten ander gemaakt dan dat wij in Nederland gewend zijn, er worden andere smaken gebruikt en men is over het algemeen veel langer met het eten bezig dan wij ermee bezig zijn en dat resulteert meestal in een heerlijke malse gekruide maaltijd.

Ik woon in Amsterdam en heb in Nederland ook wel eens trek in heerlijk Turks eten en ik heb het dan niet over een broodje Döner maar over echte maaltijden met alles erop en eraan. Een Turks restaurant in Amsterdam vinden is niet moeilijke maar wel eentje die aan mijn eisen voldoet, ik zie mijzelf immers als een kenner.

Ik heb heel lang gezocht en uiteindelijk ben ik bij  restaurant olijfje terecht gekomen, hier serveren ze de beste Turkse eten van Amsterdam en omstreken, ik ben er goed op en ieder keer als ik er ben voelt het alsof ik weer even terug ben in Turkije.  Wil je meer weten of het zelf ook eens een keer proberen? Kijk dan even op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *