Turks eten in het hart van Amsterdam?

Bij het Turkse Restaurant Olijfje in Amsterdam kan je heel lekker eten! Het menu is zeer uitgebreid en er zit veel smaak aan de gerechten. Van mals vlees en verse vis tot overheerlijke wijnen, alles is mogelijk met een heerlijke smaak erbovenop.

Turks etenHet restaurant is gevestigd in het hartje van Amsterdam, en heeft hierdoor ook een prima vestiging. Het restaurant biedt een speciale ervaring voor de klanten, zo doet het restaurant tijdens dat jij op je eten wacht, zelfgemaakte tapas en mezes serveren. Het restaurant heeft ook speciale menu’s gecreëerd voor het geval van feestelijke gebeurtenissen als etentjes met grote groepen of het vieren van een bedrijfsgoal. Voor reserveringen kunt u terecht bij het volgende nummer: 020 3304444. Bovendien krijgt u nog een 25 procent korting op uw parkeerkaart van parkeergarage Markenhoven als u bij Restaurant Olijfje eet!

Waarom kiezen voor de Turkse keuken?

De Turkse keukens is volgens het Restaurant Olijfje één van de beste keukens in de wereld. Dit komt omdat het zoveel variatie en verschillende smaken heeft dat je er nooit genoeg van krijgt meent het restaurant. Ben je dus een keer in Amsterdam en wil je deze ervaring ook een keer meemaken? Kom dan snel langs bij Restaurant Olijfje in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *