De Hollywood glimlach

Wie wil nou niet de Hollywood glimlach hebben? De sterren hebben stralend witte tanden, waar je jezelf in zou kunnen zien. De tanden zijn natuurlijk niet uit zichzelf zo wit, ze zijn namelijk gebleekt.

Tanden bleken

eigen tanden blekenSteeds meer mensen kiezen ervoor, om hun tanden te bleken en dit komt vooral door de invloed van de bekende sterren uit Hollywood. Wat in Hollywood een trend is, word al snel over de hele wereld een trend. Zo is het tanden bleken ook in Nederland een grote trend geworden en bieden veel tandartsen deze diensten aan. Ook kunnen mensen zelf bij de drogist een pakket kopen, waarmee ze hun tanden kunnen bleken. De trend is enorm aan het groeien, wat het te danken heeft aan sociaal media, waarop elke dag miljoenen foto’s worden gepost.

Professioneel laten bleken

Het word wel sterk aangeraden, om bij het tanden bleken dit te laten doen door een professioneel. Een tandarts of een mondhygiƫnist kan dit doen. Hierbij krijgen de mensen dan ook de beste resultaten. Bij de doe het zelf pakketten, zijn de resultaten niet altijd even voorspelbaar. Dit komt niet door de kwaliteit van wat er verkocht word, maar eerder door de tanden van de mensen zelf. Elk gebied is namelijk anders en het is slim, om eerst een tandarts naar het gebied te laten kijken, voordat het gebleekt word.

Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *