Arganolie voor je haar

Arganolie voor je haarArganolie is een natuurlijke en plantaardige dat gebruikt kan worden voor je haren. Arganolie komt van de groene vruchten die aan de arganboom groeien. Het is heel zeldzaam en word vaak gebruikt voor medische doeleinden.

Gebruik in je haren

Arganolie wordt voor de haren gebruikt omdat het rijk is aan onverzadigde vetten en vitaminen. Door gebruik van arganolie voor je haar krijg je glanzende en zachte haren. Je haren worden ook sterker en zullen voller worden. Het is tevens ook geschikt voor alle soorten haren en kan zelfs veel beschadigingen herstellen. Je kunt het ook gebruiken voor je hoofdhuid.

Waarom arganolie gebruiken?

Het gebruiken arganolie voor je haar gebeurt al honderden jaren in Marokko, waar de arganolie vandaan komt. De vrouwen die het gebruiken hebben lange en zijdezachte haren. Arganolie voor je haar staat ook bekend om zijn genezende werking. Het wordt in veel landen gebruikt om huidaandoeningen te genezen. Vrouwen met haaruitval en beschadigde haren gebruiken ook vaak arganolie voor hun haar. Leer meer hierover op mogadorcosmetics.nl.

Prijs

Arganolie is heel zeldzaam en kan hierdoor duur zijn. Voor een liter arganolie voor je haar betaal je al gauw honderd euro, maar het is het zeker waard. Je investeert namelijk in je eigen gezond en er zijn vrouwen die meer voor hun parfum betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *